Vásárlói kisokos

Piros színű Ferrari felnőtt rollert 37 990 Ft-ért. 
Fekete színű Ferrari Freestyle rollert 34 990 Ft-ért. 
Piros színű Ferrari gyerek rollert  17 990 Ft-ért. 

Fekete színben és 3 féle – S,M,L, – méretben érhető el.

Az S méretű 52-56 cm-ig állítható, 
az M méretű 54-58 cm-ig állítható,
az L méretű 56-60 cm-ig állítható.

A webshopban megvásárolt rollerek kiszállítása csak Magyarországra történik.

A rendelés megerősítését követő maximum 14 naptári napig, ez idő alatt folyamatosan tájékoztatjuk a rendelés állapotáról a megadott e-mail címen.

Ha a megrendelt termék sérült csomagolásban érkezik és vélelmezhető, hogy a rendelt áru sérülhetett, valószínűleg maga a termék sértetlen. Kérjük, a kinyitást is, és a termékeket is dokumentálni, lefotózni. Amennyiben a termék is sérült, kérjük haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot a [email protected] email címen.

Ha véletlenül nem azt a terméket kapod meg, amit rendeltél (más méret, típus), akkor azt az átvétel után haladéktalanul jelezd az ügyfélszolgálatunk felé: [email protected] Az ügyfélszolgálatunk gondoskodni fog a hibásan kiküldött termék/-ek elszállításáról és a termék/-ek árának visszafizetéséről és a cseretermék kiszállításáról.

Minden esetben elektronikus számlát állítunk ki, melyet az átvételt követő visszaigazoló e-mailben küldünk meg.

Jótállási jegy a bruttó 10.000 Ft-ot meghaladó termékek esetében az elektronikus számlával együttesen érvényes.  A 10.000 Ft alatti termékek jótállási igényéhez elegendő az elektronikus számla bemutatása. Minden termék esetében a jótállási információk a vásárláshoz kiküldött Jótállási jegyen találhatóak.

A megrendelt termékeket csomagolásmentesen tároljuk. Számunkra fontos a környezetvédelem, ezért a megrendelt Rollereket nem csomagoljuk be csomagolóanyagokba.

Igen. Személyes adataidat a legnagyobb körültekintéssel kezeljük. Minden információt megtalálsz erről az Adatvédelmi nyilatkozatunkban. Bankkártyádhoz mi sosem férünk hozzá, annak adatait nem látjuk. Minden költséget feltüntetünk a Pénztár oldalon.

ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS

Minden megrendelt terméket kiszállítunk a megadott magyarországi címre.

KOCKÁZAT NÉLKÜL

Utánvéttel is fizethetsz, így megbizonyosodhatsz a csomag épségéről.

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

A biztonságos online fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül történik.

© Grow Your Loyalty Kft., 2021